LA FORZA DEL DESTINO (ÖDETS MAKT) PÅ ROYAL OPERA HOUSE MED JONAS KAUFMANN!
LONDON 8-10 april 2019 ***En återbudsplats finns***

Följ med till London där vi exklusivt fått tag på ett antal parkettbiljetter till Cristof Loys uppsättning av Verdis mästerverk La Forza Del Destino (Ödets Makt) på Royal Opera House med Jonas Kaufmann och världsdirigenten Antonio Pappano!
Denna produktion som har premiär i mars är redan utsåld och en ”snackis” i operavärlden.
Vi hinner naturligtvis under dessa dagar även med att njuta av London, afternoon tea på anrika Dorchester, backstage visning på operan, stadsrundtur, god mat och mycket annat.
Reseledare: Magnus Kyhle

Begränsat antal platser så vänta inte för länge med att boka.

Måndag 8 april

Vi reser från Arlanda kl. 07.55 med SAS och ankommer till London Heathrow 09.35 lokal tid där vi möts av vår svensktalande guide. Vi får en stadsrundtur på färden in och vi checkar sedan in på vårt moderna, centralt belägna hotell Radisson Blu Edwardian **** som ligger på gångavstånd från Royal Opera House.
Sedan finns det tid för egna strövtåg. Läget på hotellet gör att det är behagligt promenadavstånd till det mesta så som Londons främsta museum, bra restauranger och shopping. Ett tips är att besöka kyrkan S:t Paul och njuta av den traditionsenliga Evensong kl. 17.00.
Kl. 19.30 samlas vi på hotellet för en strålande välkomstmiddag.

Tisdag 9 april

Efter frukost promenerar vi den korta biten till Royal Opera House för en guidad rundvisning bakom scenen kl. 10.30. Visningen tar ca en timme och därefter finns det egen tid att njuta av allt London har att erbjuda.
Ett tips är att besöka det alltid så spektakulära TATE modern museum.
Kl 18.30 är det så dags för föreställning och vi ska få njuta av sång och musik i yppersta världsklass. Verdis La Forza Del Destino (Ödets Makt) med en namnstark ensemble med världstenoren Jonas Kaufmann som Don Alvaro och Liudmyla Monastyrska som Leonora är planerade att sjunga under ledning av Antonio Pappano.
Efter föreställningen kan man äta en sen middag i närheten av operan på väg tillbaka till hotellet.

Onsdag 10 april

Efter frukost är det dags för utcheckning från hotellet och möjlighet att njuta lite mer av Londons utbud. Vi samlas på det anrika Hotel Dorchester kl. 13 för att gemensamt avnjuta en traditionell Afternoon Tea.
Därefter är det dags att bege sig mot flygplatsen Heathrow och hemresan till Stockholm. Flyget avgår mot Arlanda med SAS kl. 19.05 med ankomst kl. 22.30.

Resefakta

Resans pris: 15 590:- /person del i dubbelrum

Enkelrumstillägg: 2 800:-

Allt detta ingår: flygresa T/R Stockholm (flyg från Köpenhamn på förfrågan)
2 nätter på Radisson Edwaridan Hotel ****
2 frukostbufféer
Parkettbiljett till Royal Opera House
1 middag inkl. måltidsdrycker i enlighet med programmet
1 Afternoon Tea
Busstransfer, stadsrundtur och lokalguide, förekommande entréer i enlighet med programmet
Reseledning från YNT