Telefon

Resa med hotellövernattning till Nationaloperan i Tallinn

Tallinn - Europas kulturhuvudstad 2011.

Dag 1 STOCKHOLM – TALLINN

Incheckning och ombordstigning på egen hand, fartyget avgår kl.17.45 från Tallink/Silja Lines terminal i Värtahamnen, Stockholm.

Den stora buffén ”Buffet Tallink” i fören på däck 7 öppnar redan kl. 17.15. Därefter fri tid att ta del av fartygets underhållning och shopping.

Dag 2 TALLINN

Frukostbuffé ombord. Under dagen finns tillfälle till se det mångsidiga Tallinn som är fullt av liv. Ströva omkring på stadens gator och besök de små butikerna, ta dig en kopp kaffe på något av stadens många caféer eller stanna till vid en ölkällare. Den historiska hansastaden erbjuder dig tusentals olika möjligheter till att ta det lugnt och njuta av livet.

Varför inte boka en sightseeing som ges på svenska. Följ med oss så får du snabbt en bild av Tallinn och några av dess viktigaste platser. Vi åker buss ca 1 timme och promenerar ca 1 timme. Incheckning på Tallink City Hotell ****. Föreställningen börjar i regel kl. 19.00 på Nationaloperan, men se spelprogram för aktuell dag och föreställning. Till hotellet på egen hand.

Dag 3 TALLINN - STOCKHOLM

Efter en skön sovmorgon intar ni frukostbuffé. Hela dagen på egen hand i Tallin. Senare på eftermiddagen, tar ni er till D-Terminal och Tallink´s fartyg som avgår kl. 18.00. Den stora buffén ”Buffet Tallink” i fören på däck 7 öppnar redan kl. 17.30

Dag 4 Stockholm

Frukostbuffé ombord och kl. 10.00 är vi åter vid kaj i Stockholm

Resans pris:
Hyttkategori A2 pris 2.495: - per person, vid ut och hemresa fredagar tillkommer 1.295:-

I priset ingår:
Resa med Tallink i vald kategori, Stockholm – Tallin T/R.
2 middagar på fartyget. 2 frukostbufféer på fartyget. Del i dubbelrum på Tallink City Hotel **** inkl. 1 frukostbuffé. Parkettbiljett till föreställning på Nationaloperan. Vi reserverar oss för att föreställningarnas pris kan variera! Enkelrum/Andra hytter: På förfrågan.
Sightseeing 2 timmar för 159:-.
Obs!
Vid resa till Estland/Lettland krävs giltigt pass eller nationellt ID kort (gäller även barn). Körkort godkänns ej.

» SPELPLAN (klicka på länken)

Skriv ut | Boka direkt