Telefon

Resa med hotellövernattning till föreställningar på Nationaloperan i Riga

Dag 1 STOCKHOLM – RIGA

Incheckning och ombordstigning på egen hand, fartyget avgår kl.17.00 från Tallink/Silja Lines terminal i Frihamnen, Stockholm.

Den stora buffén på däck 7 öppnar redan kl. 17.00. Därefter fri tid att ta del av fartygets underhållning och shopping.

Dag 2 RIGA

Frukostbuffé ombord. Under dagen finns tillfälle till att upptäcka Riga och njuta av kulturlivet som frodas i konserthallarna, på museerna och galleriorna. Den Lettiska Nationaloperan är i världsklass. Riga har ett myllrande musik- och kulturliv.
Riga är också världsmetropolen för Jugendarkitekturen (Art Nouveau). Ta en skön promenad och njut av de rikligt smyckade fasaderna. Missa inte Alberta gatan och Elizabetes gatan. Passa även på att slinka in i några av alla mysiga caféer och barer där du kan äta och dricka gott och vila upp benen inför nya upplevelser. Varför inte boka en sightseeing som ges på svenska. Ni hämtas upp med buss direkt i hamnen och får se bl a Presidentpalatset, monumentet över den lettiska självständigheten och de världsberömda jugendkvarteren i Riga. Turen avslutas med en guidad promenad i Gamla Stan.

Incheckning på Lyxiga Tallink Hotel Riga **** . Föreställningen börjar i regel kl.19.00 på Nationaloperan, men se spelprogram för aktuell dag och föreställning. Till hotellet på egen hand.

Dag 3 RIGA - STOCKHOLM

Efter en skön sovmorgon intar ni frukostbuffé. Hela dagen på egen hand i Riga. Senare på eftermiddagen, tar ni er till terminalen i Riga och Tallink´s fartyg som avgår kl. 17.30. Den stora buffén på däck 7 öppnar kl. 17.30

Dag 4 Stockholm

Frukostbuffé ombord och kl. 09.30 är vi åter vid kaj i Stockholm

Resans pris: Hyttkategori A2 pris 2.595: - per person , vid ut och hemresa fredagar tillkommer 795:- I priset ingår: Resa med Tallink i vald kategori, Stockholm – Riga T/R. 2 middagar på fartyget. 2 frukostbufféer på fartyget. Del i dubbelrum på Lyxiga Tallink Hotel Riga**** inkl. 1 frukostbuffé. Parkettbiljett till föreställning på Nationaloperan. Vi reserverar oss för att föreställningarnas pris kan variera! Enkelrum/Andra hytter: På förfrågan. Sightseeing för 159: -. Obs! Vid resa till Estland/Lettland krävs giltigt pass eller nationellt ID kort (gäller även barn). Körkort godkänns ej.

» SPELPLAN NATIONALOPERAN (Klicka här)

Skriv ut | Boka direkt